Fotoshoot met je paard

Leg prachtige momenten vast met een onvergetelijke fotoshoot met je paard op locatie! Bij ons draait alles om het vastleggen van de bijzondere band tussen jou en je viervoetige vriend. Of je nu droomt van een intieme fotoshoot van je paard in een sfeervolle binnenruimte of adembenemende opnames samen met je paard in de buitenlucht, wij maken het mogelijk.

Onze fotoshoots zijn volledig afgestemd op jou en je paard. Kies de locatie die voor jullie betekenis heeft, of dat nu je favoriete rijroute is, de stallen waar jullie samenkomen of zelfs een wedstrijdlocatie. En maak je geen zorgen over weersveranderingen – als het weer niet meewerkt, verplaatsen we de fotoshoot naar een geschikte datum, zonder extra kosten.

Een fotoshoot met je paard is niet alleen een kans om prachtige beelden vast te leggen, maar ook om de unieke band tussen jullie beiden te vieren. Samen creëren we blijvende herinneringen die je koestert. 

Neem vandaag nog contact met ons op om je fotoshoot samen met je paard te plannen. Samen leggen we de magie vast!

Tarieven

PAKKET 1

€ 200

Fotoshoot op locatie van ongeveer 1,5 uur

1 paard met zijn ruiter

15 digitale foto’s met hoge resolutie, geschikt om in groot formaat af te drukken; te kiezen uit een privé-galerij van 20 tot 30 foto’s

dezelfde 15 foto’s met lagere resolutie met watermerk voor gebruik op sociale media

Dit pakket is ook verkrijgbaar als cadeaubon

Verplaatsingskosten zijn inbegrepen binnen een straal van 20 km rond Buggenhout. Vanaf 20 km buiten Buggenhout: € 0,30/km.

BLACK PHOTO - PAKKET 2

€ 250

Fotoshoot op locatie van ongeveer 1,5 uur (gebruik van extra materiaal voor de ‘black photo’shoot is inbegrepen in de prijs)

1 paard met zijn ruiter

20 digitale foto’s met hoge resolutie, geschikt om in groot formaat af te drukken; te kiezen uit een privé-galerij van 30 tot 40 foto’s

dezelfde 20 foto’s met lagere resolutie met watermerk voor gebruik op sociale media

Dit pakket is ook verkrijgbaar als cadeaubon

Verplaatsingskosten zijn inbegrepen binnen een straal van 20 km rond Buggenhout. Vanaf 20 km buiten Buggenhout: € 0,30/km.